Dilan Yurdakul hoofdredacteur GTST Magazine 2018

Vandaag heeft Dilan Yurdakul (Aysen Baydar in GTST) in een vlog bekendgemaakt dat zij de hoofdredactie van het nieuwe GTST Magazine op zich heeft genomen. Het 196 pagina’s tellende GTST Magazine wordt uitgegeven door F&L Media in samenwerking met RTL en EndemolShine en ligt vanaf donderdag 5 juli in de winkels. Dilan treedt in de voetsporen van collega Everon Jackson Hooi.

Verrassend

Dilan heeft aangegeven dit jaar verdieping te willen zoeken. “We gaan onder meer op zoek naar onverwachte kanten van de cast. Er wordt al zo veel over ons geschreven en er is al zo veel over ons bekend, dat ik graag de zaken aan bod laat komen die de mensen niet over ons weten. Het moet een verrassend magazine worden, dat vol staat met exclusieve verhalen die een kijkje geven in het échte en soms verrassende leven van de acteurs.” Naast deze insteek staat het magazine vol met insights over de serie, (nieuwe) verhaallijnen en worden er tipjes van de sluier gegeven over het nieuwe seizoen. Ook gaat Dilan zelf op pad: ze gaat langs bij vier acteurs en hun moeders voor een uitgebreid interview en ontdekt bijzondere passies van enkele castleden. Dit levert prachtige reportages op.

Samenwerking

GTST Magazine is een samenwerking tussen EndemolShine, RTL en F&L Media. De uitgeverij uit Nijmegen maakte GTST Magazine vorig jaar voor het eerst. De prettige samenwerking en het succes in de winkels leidde tot de hernieuwde samenwerking. Arjan Kropman, directeur van F&L Media: “We zijn heel blij dat Dilan dit jaar het stokje overneemt. De samenwerking met Dilan is erg prettig. Ze is zeer gedreven en gaat voor maximaal resultaat. Dat is straks zeker terug te zien in GTST Magazine, het wordt een prachtige uitgave waar fans van zullen smullen!” GTST Magazine is nu al online te reserveren op www.gtstmagazine.nl.

Afbeelding voor Dilan Yurdakul hoofdredacteur GTST Magazine 2018