Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend

De Good Food vega winterspecial met ruim 100 vegetarische recepten ligt in de winkels. Een primeur in de bladenwereld. BBC’s Good Food en F&L Media werkten samen aan deze bijzondere uitgave waarin de mooiste vega en vegan kerstrecepten voorbij komen. Het zijn niet alleen recepten zónder vlees en vis, maar juist complete gerechten mét een feestelijke inslag die bij niemand op tafel zullen misstaan tijdens de feestdagen.

Voor vegetariërs en veganisten

Directeur Arjan Kropman: “Voor de steeds grotere groep vegetariërs en veganisten is dit hét bookazine waarmee je een feestelijke december tegemoet gaat.” Leg het vlees dat je gekocht had voor je gasten maar goed weg in de vriezer, dat heb je de komende tijd niet meer nodig.

Glamour-kerstmenu

Uitpakken met vegetarische gerechten voor de feestdagen of een vegan glamour-kerstmenu? Deze uitgave van Good Food maakt jouw winter en de feestdagen extra speciaal. Verwarmend comfortfood wanneer de koude vrieslucht je de adem beneemt. Verwendesserts voor vrienden en familie, of gewoon voor jezelf. De winter was nooit eerder zo smakelijk!

Meer dan standaard

Maar de uitgave bevat meer trends. De tijd dat je salades alleen in de zomer at en stamppotten alleen in de winter is anno 2018 echt wel voorbij. Er bestaan tegenwoordig talloze zomerse stamppotjes maar ook winterse salades. Door de toevoeging van granen of extra (winter)groenten zet je echt een vullende maaltijd op tafel. Denk aan Marokkaanse bloemkoolsalade of rijstsalade met flespompoen.

Afbeelding voor Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend