F&L Media en COOP vieren Pasen dit jaar samen

F&L Media viert Pasen samen met de meer dan 300 supermarkten van COOP. We maakten speciaal voor de supermarkt een mini Paas-magazine. Het magazine met eenvoudige en lekkere paasrecepten is gratis online te downloaden. Uniek is dat de ingrediënten van elk recept met een druk op de knop te bestellen zijn in de online winkel van COOP.

Van inspiratie tot aankoop: een nieuw marketingconcept

De recepten in het mini-magazine zijn speciaal voor COOP ontwikkeld en alle ingrediënten zijn in hun winkels verkrijgbaar. We gingen samen echter nog een stapje verder: in de webwinkel van COOP vind je de recepten terug. Met een druk op de knop laad je in een keer alle benodigdheden in je winkelmandje. En met de unieke kortingscode voor Pasen worden je boodschappen zelfs kosteloos bezorgd.

Receptontwikkeling door Foodies

Of het nu gaat om de wentelteefjes met een twist, de gezonde voorjaarssoep met kip, wortels en courgette of de hartige spinazietaart: alle recepten zijn zowel eenvoudig als smakelijk, en werden door de koks van Foodies speciaal samengesteld voor de klanten van COOP.

Receptontwikkeling is een van de specialiteiten van de koks en redactie van Foodies. De ervaring die is opgebouwd in de 13 jaar dat het magazine bestaat, wordt inmiddels regelmatig ingezet bij samenwerkingen met partners van F&L Media.

Distributie en marketing door F&L Media

De verspreiding van het magazine ligt in handen van F&L Media en Foodies. Hiervoor is bewust gekozen, omdat de supermarkt een nieuwe doelgroep wil aanspreken buiten de bestaande eigen kanalen. Met online acties, e-mailing en promoties via de social media-kanalen van Foodies worden de klanten bereikt. Op deze manier brengt Foodies de supermarkt in beeld bij een nieuwe doelgroep.

Het COOP/Foodies mini-magazine is te downloaden via de Foodies website.

Afbeelding voor F&L Media en COOP vieren Pasen dit jaar samen