Zomermagazine ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ vanaf juli 2018 in het schap

In navolging van het eerste succesvolle GTST Magazine in de zomer van 2017 wordt ook dit jaar de zomerstop van de serie gevuld met een tijdschrift van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, gemaakt door de cast. Dit werd vandaag bekendgemaakt in de ‘Coen en Sander Show’ van Radio 538. Voor de fans betekent dit goed nieuws, want hiermee gaat een groot deel van het verhaal verder tijdens de zomerstop. Waar vorig jaar gekozen werd voor vier opeenvolgende nummers, staat dit jaar in het teken van een extra dik zomermagazine van maar liefst 196 pagina’s.

Het verhaal gaat verder

De acteurs zijn al volop bezig met het GTST Magazine dat vanaf donderdag 5 juli in de winkel ligt. Het superdikke, zomerse vakantienummer kost €6,99 en is nu al te reserveren via www.gtstmagazine.nl. Opnieuw staan de acteurs en de verhalen in de spotlights. Niet alleen komen zij uitgebreid aan het woord, ze stellen het magazine ook samen. In het magazine gaat het verhaal verder waar de serie op TV met een bloedstollende zomercliffhanger ophoudt. Acteurs nemen de lezers mee backstage bij de zomercliff, maar ook krijgt de lezer meer te weten over de grootse gevolgen voor enkele Meerdijkers. Van de leukste verhalen van de cast, zomertips van elke acteur tot aan de leukste fotoshoots en reportages en niet te vergeten bijzondere verhalen van fans.

Nieuwe hoofdredacteur

Hoofdredacteur van het GTST Magazine in 2017 was Everon Jackson Hooi. Hij draagt dit jaar het stokje over aan één van zijn collega’s. Everon Jackson Hooi: “Vorige zomer wilden wij graag onze grootste fans iets geven om de zomerstop mee te overbruggen, zodat GTST óók in de zomer doorgaat. Als hoofdredacteur ben ik met enorm veel plezier van het begin tot einde betrokken geweest. Maar bij een nieuw magazine hoort ook een nieuwe hoofdredacteur, dus geef ik dit jaar met liefde het stokje over aan één van mijn collega’s. Wie dat is, gaan we de fans binnenkort vertellen!”.

Samenwerking EndemolShine, RTL en F&L Media

Het GTST Magazine is een samenwerking tussen EndemolShine, RTL en F&L Media. De middelgrote uitgever uit Nijmegen maakte het GTST Magazine vorig jaar voor het eerst. De prettige samenwerking en het succes in de winkels leidde tot de hernieuwde samenwerking. Directeur Arjan Kropman: “Vorig jaar kozen we voor vier losse uitgaves. Dit jaar gaan we voor een extra dik zomernummer waarmee je je hele zomervakantie doorkomt zonder je te vervelen. De samenwerking met de acteurs is ook nu weer geweldig en ik weet zeker dat we met een heel mooi product op de markt komen dat geen fan mag missen.” De uitgave wordt ondersteund met een grote marketingcampagne.

Afbeelding voor Zomermagazine ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ vanaf juli 2018 in het schap