Big Green Egg loves foodies

Elke samenwerking – hoe groot ook – heeft een begin. Het koken met Big Green Egg begon jaren geleden. Inmiddels is foodies uitgegroeid tot een belangrijke mediapartner en contentleverancier van het wereldberoemde bbq-merk. Meerdere keren per jaar steken foodies-koks Willem en Sjoerd het vuur aan in één van hun Big Green Eggs. Soms voor een eenvoudige, maar smakelijke barbecue in de zon of in de sneeuw, soms voor een uitgebreid diner. De reportages worden van A tot Z door het foodies-team geproduceerd.

 

Afbeelding voor Big Green Egg loves foodies

Receptontwikkeling

De samenwerking met Big Green Egg is uitgegroeid tot een allesomvattend plan, dat elk jaar opnieuw aangepast en verbeterd wordt. Foodies creëert en produceert recepten, geeft tips over het gebruik van de Big Green Egg en deelt de mooie bbq-momenten op Instagram en Facebook. De laatste succesvolle samenwerking behelst een event opgezet met Big Green Egg voor foodies-lezers, waarbij nieuwe klanten kennis kunnen maken en bestaande klanten nieuwe gerechten leren maken.

Big Green Egg-content wordt zowel ingezet in de kanalen van foodies als in die van Big Green Egg. Naast mediapartner is foodies daarmee met trots ook een belangrijke contentleverancier.