Marktplaats: de emotie achter de occasion

De redactie van Auto Review en Classic Cars had al een warme band met Marktplaats lang voor de samenwerking met de website tot stand kwam. Als geen ander weten de redacteuren hoe leuk het voor autoliefhebbers is om op zoek te gaan naar interessante occasions. Ze doen het zelf elke dag!

Afbeelding voor Marktplaats: de emotie achter de occasion

Top 5

In Auto Review gaat de redactie maandelijks op zoek naar 5 interessante tweedehands auto’s. Aan de hand van een onderwerp uit het betreffende magazine wordt een top 5 samengesteld. De Marktplaats-rubriek toont de lezers van Auto Review en bezoekers van Autowereld.com wat er zoal op Marktplaats te koop is.

De wereldberoemde kleine advertenties (kleintjes) in Classic Cars zijn afkomstig uit het aanbod van Marktplaats. In plaats van automatisch geselecteerde klassiekers, is het bij Classic Cars een redacteur die de samenstelling maakt. De link met de inhoud van het magazine is daardoor snel gelegd. Lees over je favoriete classic car of youngtimer en kijk gelijk naar het aanbod op Marktplaats.

Eigen kanalen

De samenwerking tussen F&L Media en Marktplaats geeft de consument niet alleen een mooi beeld van het aanbod van de auto’s op de site, maar heeft er ook voor gezorgd dat de emotie achter de koopwaar net zo hoog wordt gewaardeerd als de auto’s zelf. Natuurlijk gebruikt het team van Marktplaats de content uit de magazines ook voor de eigen kanalen. Marktplaats wordt mede door de content van F&L Media gezien als een serieuze aanbieder van occasions door autoliefhebbers die als influencers fungeren voor hun netwerk.