Schieten met scherp: de perfecte link tussen ASUS en computermagazines

De computermagazines van F&L Media sluiten met hun vooruitlopende lezersdoelgroepen uitstekend aan bij de productlijnen van hardwareproducent ASUS. Een brede en langlopende samenwerking met de redacties van iCreate en c’t zorgt voor een prachtige zichtbaarheid van de producten binnen de perfecte doelgroep.

Afbeelding voor Schieten met scherp: de perfecte link tussen ASUS en computermagazines

Reviews en workshops van iCreate

De producten van ASUS bieden een mooie aanvulling op de productlijn van Apple. Het team van iCreate test monitoren, routers en randapparatuur (zoals koptelefoons) van ASUS in combinatie met de computers, telefoons en tablets van Apple. Naast de tests worden de producten van ASUS gebruikt in workshops en features die de lezer laten zien wat er met de juiste apparatuur bereikt kan worden. De ASUS-producten keren hierdoor regelmatig terug in artikelen van iCreate en worden daar gezien en gewaardeerd door een vastomlijnde doelgroep. Deze inhoudelijke samenwerking zorgt voor een kwalitatief hoogstaande test die producten niet alleen laat zien, maar ook duidelijk maakt wat de mogelijkheden ervan zijn.

Autoriteit in IT

De match tussen c’t en ASUS is overduidelijk en heeft geresulteerd in een intensieve samenwerking tussen de twee merken. C’t, het IT-magazine voor de liefhebber, maakt regelmatig gebruik van de producten van ASUS. Niet alleen worden nieuwe ASUS-producten (toetsenborden, geluidskaarten, monitoren etc.) uitgebreid en kritisch getest, ook vormen ze regelmatig een belangrijk onderdeel van features en workshops in het magazine: bijvoorbeeld over het veilig aanleggen van een thuisnetwerk. De onafhankelijke houding van het ervaren redactieteam zorgt voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande content met een krachtige boodschap en sterke publiciteitswaarde bij een hoogopgeleide en bijzonder ge├»nteresseerde doelgroep. Dat is schieten met scherp.