Buiten gewoon Lezen! magazine

Ook éven geen zin meer om alle nieuwsberichten te volgen? Om gewoon leuke verhalen te lezen in plaats van bezig te zijn met de hectiek van de dag? Dit gevoel bracht ons op een idee. Wij maken magazines over verschillende onderwerpen: van auto’s tot koken, van geschiedenis tot fotografie en van filosofie tot tuinideeën. Als we nu eens uit elk magazine een recent verhaal selecteren en alles bundelen in één digitaal magazine? En dat magazine vervolgens aan iedereen weggeven die zin heeft om een weekend lang lekker ontspannen te lezen?

Het resultaat is een verrassende verzameling verhalen, met onderwerpen die je normaal niet snel bij elkaar zult zien. We geven je tips over het bakken van een paasbrood en het aanleggen van je tuin, maar nemen je ook mee in de filosofische denkwijze van de sofisten. En als Maarten van Rossem zijn liefde voor Kuifje heeft verklaard, volgen we Bavo Galama terwijl hij onderzoekt waarom er op Terschelling zoveel Land Rovers rondrijden. Ook geven we je tips hoe je thuis kunt fitnessen en hoe je scherpe foto’s maakt. Tussendoor leert Hans Kazàn een paar soapsterren goochelen.

Kortom: veel, gevarieerd én gratis. Gewoon om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Veel leesplezier namens alle medewerkers van F&L Media!

Download het magazine gratis op www.magazine-actie.nl/gratis/.

Afbeelding voor Buiten gewoon Lezen! magazine