Over ons

Hallo! Wij zijn F&L Media. Makers van mooie content, gelovers in kwaliteit en liefhebbers van magazines.

Ons verhaal

25 jaar geleden begonnen we als uitgever van publiekstijdschriften.

De kennis en ervaring die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd, zetten we tegenwoordig breed in. Natuurlijk zijn er nog onze papieren magazines. We kunnen het niet ontkennen, we zijn dol op de geur van vers bedrukt papier. Maar er is meer: we bereiken bestaande en nieuwe lezers ook via onze websites, nieuwsbrieven en social media-kanalen.

Meer dan een uitgever

We zijn makers van content!

Met onze jarenlange ervaring en frisse enthousiasme weten we hoe we de aandacht van onze lezers vasthouden en hebben we sterke merken gebouwd. Als geen ander weten we hoe wij een boodschap goed en duurzaam kunnen overbrengen. Daar helpen we ook onze partners mee. Door middel van doeltreffende advertenties, maar ook door het op maat creëren van sterke inhoud. We delen niet alleen onze kanalen, maar ook onze productiecapaciteit, onze kennis en onze ervaring.

Kwaliteit als core

Kwaliteit maakt onze boodschap betrouwbaar.

Bij onze 60 professionals staat kwaliteit op de eerste plaats. Dat geldt voor de producties voor onze eigen merken, maar ook voor het werk dat we voor klanten verrichten.

We geloven in teamwork, werken samen met de grootste uitgevers ter wereld en produceren in huis. Bij ons komen de ambacht voor vormgeving en schrijven samen met de kennis van nieuwe media.

Bekijk de mogelijkheden

“Bij F&L Media werken 60 enthousiaste professionals aan het versterken van onze merken en die van onze partners en klanten.”