F&L Media presenteert de exclusieve iCreate Academy op de vernieuwde iCreate website

Bij iCreate, het unieke Nederlandse Apple-tijdschrift van F&L Media, zijn we continu op zoek naar manieren om de Apple-liefhebbers te helpen meer uit hun Apple-apparaten te laten halen. Met trots presenteren wij daarom onze vernieuwde website én een compleet nieuwe persoonlijke leeromgeving.

De iCreate Academy – exclusief voor abonnees

De deuren van een compleet nieuw onderdeel, exclusief voor abonnees, zijn geopend: de iCreate Academy! In deze persoonlijke leeromgeving bundelen we al onze workshops tot waardevolle cursussen. Alles stap voor stap, voorzien van duidelijke plaatjes. Abonnees leren hier heel gemakkelijk om nog meer uit hun favoriete Apple-producten te halen. Hier bekijk je een gratis voorproefje. Of ga direct naar de iCreate Academy.

Moeiteloos navigeren en toffe nieuwe functies

Ook de iCreate website is een stuk overzichtelijker geworden en heeft een frisse nieuwe uitstraling. Sven, brandmanager iCreate, vertelt: ‘’De website heeft een nieuwe en frisse uitstraling en is een stuk overzichtelijker. Met de nieuwe features zoals infinite scroll en handige swipe-opties navigeren de bezoekers van de site moeiteloos naar het laatste Apple-nieuws, handige tips, productreviews en koopadviezen.’’

Zo profiteert elke Apple-liefhebber nog steeds van de kwaliteit en onuitputtelijke bron van Apple-kennis bij iCreate, maar dan in een nieuw en verbeterd (digitaal) jasje.

Afbeelding voor F&L Media presenteert de exclusieve iCreate Academy op de vernieuwde iCreate website