F&L Media zet volgende stap met lancering iCreate Premium

iCreate, het Apple-tijdschrift van F&L Media, heeft een Premium-omgeving op zijn website gelanceerd waarmee abonnees alle artikelen uit het blad ook digitaal kunnen lezen.

Ook is het voor het eerst mogelijk om een ‘digital-only’ abonnement af te sluiten. F&L Media speelt hiermee in op de groeiende bereidheid van mensen om voor kwalitatieve informatie op internet te betalen.

Premium-omgeving iCreatemagazine.nl gelanceerd

Via de Premium-omgeving op icreatemagazine.nl hebben abonnees voortaan toegang tot alle artikelen die ook in het magazine verschijnen, plus exclusieve Premium-artikelen. Daarnaast is er al een hele jaargang aan iCreate-artikelen op Premium te vinden, zodat mensen direct aan de slag kunnen met allerlei creatieve workshops, uitgebreide features of interessante leesverhalen. Voor F&L Media markeert deze betaalde online dienst een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het merk iCreate.

Artikelen uit print, exclusieve content én een nieuwsbrief

Zoals gezegd verschijnen op de Premium-omgeving op de website alle artikelen die ook in het tijdschrift staan. Maar, er is nog meer. Zo is er ook exclusieve content te vinden, bijvoorbeeld wanneer Apple een update voor zijn besturingssystemen uitbrengt. Abonnees kunnen direct na verschijnen van de update aan de slag met een uitgebreide workshop over alle nieuwe functies. Ten slotte krijgen consumenten ook een exclusieve Premium-nieuwsbrief om ze op de hoogte te houden van nieuwe, exclusieve artikelen.

Digitale abonnementen

Bij F&L Media geloven we erin dat het om de artikelen en verhalen draait die we aanbieden, en dat het kanaal waarop deze worden aangeboden er minder toe doet. De introductie van een Premium-omgeving op de website is naast het fysieke én digitale tijdschrift de volgende manier om artikelen te lezen. En we bereiken de doelgroep waar ze zich al bevindt: online.

Afbeelding voor F&L Media zet volgende stap met lancering iCreate Premium