

MonChou is here to stay
MonChou als blijvertje in de koelkast!
Vanuit Foodies is de campagne ‘MonChou als blijvertje in de koelkast’ in het leven geroepen. De romige kaas wordt door vele gebruikt als basis van dé klassieke MonChou taart, tijd om daar verandering in te brengen. Foodies heeft zowel in het magazine als online inspiratie geboden doormiddel van veelzijdige recepten voor zowel zoete als hartige gerechten. Of je nu iets feestelijks op tafel wilt zetten of gewoon een makkelijke doordeweekse maaltijd zoekt, MonChou is een blijvende favoriet in de koelkast.
Van zalm wellington tot MonChou-truffels en van semifreddo tot gevulde zoete aardappel, het kwam allemaal voorbij. Maar de kers op de taart was toch echt de TiraMonChou. Hét kersttoetje ging viral en behaalde op foodiesmagazine.nl meer dan 25.000 views.
Niet alleen op Foodiesmagazine.nl is een mooi bereik behaald want ook een aantal foodbloggers zijn aan de slag gegaan met MonChou.
Ook met ons samenwerken?
Neem contact op met Marc Bokhove en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.