

Foodies
Inspiratie in de keuken
Veel recepten en veel inspiratie, dat is Foodies. Zowel online als via het magazine biedt Foodies de lezer de beste en meest smakelijke recepten. Altijd eerlijk, goed maakbaar en denkend aan de staat van de wereld. Foodies helpt niet bij het opmaken van ingrediënten die toch al in de koelkast liggen, maar bepaalt wat er gekocht moet worden voor een geweldige maaltijd. Keypoints van Foodies: sterke en bewezen recepten, inspiratie en afwisseling in eenvoudig of uitdagend. Samengebracht in pakkende themanummers: van warme stoofschotels tot zomerse picknicks, en van Azië tot Italië, en natuurlijk elk jaar een uitbundig, extra dikke kerst-editie.


MonChou als blijvertje in de koelkast!
Foodies heeft de campagne ‘MonChou als blijvertje in de koelkast’ gelanceerd en inspireert lezers met veelzijdige recepten, van zoet tot hartig. Van MonChou-truffels tot TiraMonChou: deze romige kaas blijkt ideaal voor elk moment. Hét kersttoetje TiraMonChou ging zelfs viral, met meer dan 25.000 views op foodiesmagazine.nl.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.
- 25-65 jaar
- Geïnteresseerd in bereidingswijze
- Willen graag meer weten over de herkomst van producten





